Samsung Galaxy S7 Batteri

295.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S7 batteri blivit dåligt? Snabb urladdning? Var lugn!

På Fix My Phone går reparationer fort som blixten. Fort men noggrann! Med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara experterna inom vår branch. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS930F-B Kategorier ,

Byt ut din Samsung Galaxy S7 batteri själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Om du börjar märka stor skillnad på ditt Samsung Galaxy S7 batteri så borde du byta. Ett byte av samsung Galaxy S7 Batteri håller mobilen vid liv länge, går snabbare att ladda upp och långsammare att dö ut! Samsung Galaxy S7 Batteri köper du enklast direkt på webben här hos oss. Alltid högsta kvalitet!

Vi reparerar åt dig som vill komma in till oss och har delar till dig som vill laga själv!

Vi erbjuder mycket mer än bara ett byte av batterier, vi utför reparationer på nästan alla telefoner och har reservdelar till nästan allt. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.