Samsung Galaxy S6 Reparation

Byt Samsung Galaxy S6 display, batteri, kamera m.m…

Laga Samsung Galaxy S6 hos oss ​​på Fix My Phone. På denna finner du priser på våra Samsung Galaxy S6 reparationer. Vi löser de flesta felen på Samsung Galaxy S6 och vi har utrustningen som krävs för att göra bästa möjliga jobb. Våra mobilreparationer avslutas med att vi kalibrerar alla sensorer så att du får full funktionalitet, även efter att du har bytt display. Har du inte en Fix y Phone butik när dig, då kan du skicka in din Samsung Galaxy S6 med post till oss med vår tjänst Fix Box. Byt skärm, glas, display och batteri på din Smartphone

Thumbnail Reparation PrisDescription
Samsung Galaxy S6 Reparation - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original LCD + touch 1,699.00kr

Kvalitén på denna Samsung Galaxy skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touch-panel, glas och display.

Samsung Galaxy S6 Reparation - batteribyte Batteribyte 599.00kr

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din Samsung Galaxy håller. Byt ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Samsung Galaxy S6 Reparation - kamera Kamera (Bak) 799.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

Samsung Galaxy S20 tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Samsung Galaxy S6 Reparation - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 699.00kr

Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Samsung Galaxy S6 Reparation - laddport Laddport 699.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten. Samsung Galaxy S20 använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Samsung Galaxy S6 Reparation - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Samsung Galaxy S6 Reparation - byt-baksida Byt baksida 599.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Samsung Galaxy S6 Reparation - samtalshogtalare Samtalshögtalare 799.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Samsung Galaxy S6 Reparation - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 999.00kr

Problem med wifi eller bluetooth på din Galaxy s20? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt?
Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Samsung Galaxy S6 Reparation - hogtalare Högtalare 999.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Samsung Galaxy S6 Reparation - horlursuttag Hörlursuttag 999.00kr

Ljudet sprakar, mikrfonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Samsung Galaxy S6 Reparation - mic Mic 999.00kr

Samsung Galaxy S6 Reparation - vattenskada Vattenskada 890.00kr

Samsung Galaxy S6 Reparation - powerknapp Powerknapp 999.00kr

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Laga Samsung Galaxy S6. Få mobilreparation inom 30 min

Samsung Galaxy S6 reparation. Du behöver inte boka tid hos oss när du vill laga din mobiltelefon, vi har drop-in. Reparera din trasiga mobiltelefon i någon av våra butiker. Att arbeta effektivt med precision är en självklarhet för oss för att din mobilreparation ska bli så smidigt som möjligt. Byt trasig skärm och krossat display glas på din Galaxy S6 redan idag. De vanligaste reparationerna, som att byta glas och skärm görs oftast på 30 till 60 minuter.

Har din Samsung Galaxy S6 skärm gått sönder? Kom då förbi oss på Fix My Phone så hjälper vi dig att få den att fungera som vanligt igen. Behöver du hjälp med att felsöka enheten är du välkommen förbi en utav våra butiker så kan våra experter på plats ta en titt på enheten och fastställa vad felet är. Har du en Sprucken eller krossad Samsung galaxy s6 skärm? Det är lätt hänt att olyckan är framme och möjligtvis har glaset spruckit eller beter sig touchen konstigt?  Detta  dåär något som vi enkelt kan åtgärda genom att hjälpa dig byta ut displayen.

Byt ut Samsung s6 display / glas

Vi kan erbjuda snabba reparationer med delar av högsta kvalité, Vi utför flertal med samsung reparationer dagligen och kan därför erbjuda bästa resultat. Kontakta den butik du hade tänkt besöka för att få mer info angående reparationen eller lagerstatus.

Displayen kommer med en standard upplösning på – 2560 x 1440 (Quad HD) med en ppi på 577.
Det innebär att du kan förvänta dig lika bra bildkvalité och touch funktion.

Skärmen vi använder är för monterad redan i fabrik, vilket innebär att glas, lcd och touch funktioner är installerade från början för att fastställa bästa resultat.

Våra Samsung skärmar är originalkvalité vilket innebär att kvalitén är densamma som original displayen som var på telefonen när den köptes.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

Länk till Samsung galaxy s6 info från samsungs hemsida.