Samsung Galaxy S6 Edge Skärm Svart

2,159.00kr

BESKRIVNING

Är din Samsung Galaxy S6 Edge skärm sprucken? Ingen fara, vi finns här!

Samsung Galaxy S6 Edge Svart Skärm

Vill du få din skärm lagad snabbt och smidigt så kan du lita på att vi fixar det åt dig. Med lång erfarenhet och god resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår mobilreparation. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS925F-DS Kategori

Laga din Samsung Galaxy S6 Edge skärm svart hos Fix My Phone!

Har det hänt att din “Samsung galaxy S6 Edge skärm svart” fått sprickor, så ska du inte vara orolig. Du kan förhindra din skärm att få värre skador genom att byta skärmen i tid. Sprickor sprider sig enkelt, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig till den går sönder helt. Samsung Galaxy S6 Edge Skärm Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss.Lägger du en beställning innan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars inom nästa vardag!

Du kan känna dig trygg att vi kan hjälpa dig!

Behöver din mobil fler reparationer än bara skärmen, så kan du lita på att vi har det du behöver. Som batteri, baksidor, laddkontakt men även kameran där fram och bak. Vi gör alltid funktionstester på din telefon innan och efter vi lagar, eftersom alla skador inte är synliga. Detta gör att vi kan upptäcka andra möjliga fel. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt för att du ska få en telefon så likt en ny. Oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.