Samsung Galaxy S6 Edge Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S6 Edge baksida fått sprickor? Har färgen tappat sin luster?

Samsung Galaxy S6 Edge Baksida i färgen Svart

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone så utför vi alltid våra reparationer väldigt noggrant men även väldigt snabbt. Med lång erfarenhet och god resultat så fortsätter vi att vara ledande inom mobilreparation. Kom till oss ifall du behöver reparera! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS6E-Bak-S Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S6 Edge Baksida själv!

Har din baksida en spricka så borde du byta ut den innan den får värre skador.

Alla förtjänar och vill ha en fin och hel mobil som dom kan visa upp, då är en bra baksida ett måste. Ett byte av Samsung Galaxy S6 Edge Baksida håller mobilen i nytt och fint skick. Vandra inte runt med en telefon som har sprickor på baksidan. Samsung Galaxy S6 Edge Baksida Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss.Lägg en beställning innan 15:00 på en vardag så skickar vi beställningen samma dag, annars nästkommande vardag! Fix My Phone är stolta att alltid erbjuda bästa Kvalité på våra varor.

Vi är butiken för din trasiga mobil!

Är det inte bara baksidan som du vill byta ut? Du kanske vill byta ut skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. För att du ska känna dig så trygg som möjligt vara för att vi ska kunna garantera nöjda kunder så gör vi alltid funktionstester innan och efter reparationen. Med våra reservdelar lagar du enkelt din mobil själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad föredrar du? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.