Samsung Galaxy S6 Batteri

169.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S6 batteri blivit dåligt? Svår att ladda upp men snabb att dö?

På Fix My Phone går reparationer fort som blixten. Snabb men noggrann! Med lång erfarenhet och goda resultater så fortsätter vi att vara ledande experter inom vår branch när det kommer till reparation och delar. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGSG920-B Kategorier ,

Börjar ditt batteri laddas dåligt? Byt ut din Samsung Galaxy S6 batteri själv!

Blir ditt batteri dåligt och det börjar bli jobbigt att hålla upp batteriet en hel dag, så tycker vi att du borde byta batteri. Ett byte av Samsung Galaxy S6 Batteri kommer göra ditt liv enklare, du slipper vara orolig när du behöver ladda nästa gång! Samsung Galaxy S6 Batteri köper du enklast direkt på vår webbshop. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på alla våra varor!

Vill du reparera själv så är vi rätt ställe för dig!

Vi erbjuder mycket mer än bara ett byte av batterier, vi utför reparationer på nästan alla telefoner och har reservdelar till nästan allt. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar och guider så är det jättesmidigt och enkelt för dig att laga en telefon.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.