Samsung Galaxy S21 Ultra Batteri

349.00kr

BESKRIVNING

Ett batteri kan bli sämre av flera anledningar, en skada eller så har bara tiden slitit på den. Köp en ny idag och byt ut den själv!

Samsung Galaxy S21 Ultra batteri

Batterier behöver inte lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så tycker vi att du ska byta.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS21U-bat Kategorier ,

Byt ut ditt Samsung galaxy S21 Ultra Batteri själv hemma

Slippa oroa dig över att ladda mobilen hela tiden!

Även batteriet faller offer för tiden, batterier blir sämre med tiden. Det kan gå snabbt nedför, oftast efter redan 1 år, är du flitig så kan det dröja 2 år. Batterier är som människor, batterier blir äldre och blir långsammare. Batteriet kommer att bli sämre oavsett vad man gör men är man kunnig så kan man hålla batteriet i topp lite längre. Har ditt batteri blivit dåligt? Då är det dags att byta! Samsung Galaxy S21 Ultra Batteri beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara orolig, lös dina bekymmer. Hos Fix My Phone är det alltid högsta kvalitet på vårt sortiment!

Som Sveriges största reparationskedja så kan vi säga att det inte är särskilt svårt att byta batteri.

Fix My Phone är butiken för dig som både vill fixa telefonen själv eller som vill lämna över den till oss för lagning. Vi har alla delar som du kan behöva. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på din mobil innan vi reparerar den eftersom alla skador inte alltid syns. Allt för att försäkra oss och er att det inte finns några osynliga skador. Allt för att du ska känna dig trygg men även för att ge dig ett så bra resultat som möjligt, vi garanterar alltid nöjda kunder! En stor fördel är att det blir billigare att reparera den själv! Du kan även se till att köpa något tillbehör som du behöver till telefonen med pengarna du sparar.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.