Samsung Galaxy S21 Baksida Svart

499.00kr

BESKRIVNING

Köp en ny baksida för att reparera din baksida istället för att köpa en helt ny telefon.

Samsung Galaxy S21 Baksida i färgen svart

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS21-S-S Kategori

Vi har Samsung galaxy S21 Baksida Svart!

Har din dag blivit förstörd på grund av en trasig baksida?

Att köpa en ny mobil kostar mycket, det vet vi alla, men vad inte alla vet är att delar till mobiler inte kostar lika mycket och det är väldigt enkelt att byta ut! Varför ska du gå runt med en trasig telefon eller köpa en helt ny när du helt enkelt kan laga den själv för en väldigt billig peng? Vi har de delar och kunskaper som krävs för att du ska får en helt ny telefon i känsla. Samsung Galaxy S21 Baksida Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda högsta kvalitet på våra varor.

Tar du det lugnt och är noggrann så är vi säkra på att du kan reparera en telefon helt själv!

Kolla gärna om en guide flera gånger innan du börjar. Men det är viktigt att tänka på att även om det är enkelt, så är det känsliga teknikdelar man sysslar med, så var lugn och försiktig! Vi har allt så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi har reservdelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så enkelt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss? Glöm bara inte verktygen som behövs vilket du hittar i vårt lager!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.