Samsung Galaxy S20 Skärm Rosa

2,799.00kr

BESKRIVNING

Trasig Samsugn Galaxy S20 skärm? Ingen fara, det är enkelt att ordna!

Samsung Galaxy S20 Rosa Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS20-S-R Kategori

Köp Samsung Galaxy S20 skärm Rosa Online och laga själv!

Har din “Samsung galaxy S20 skärm Rosa” blivit krossad? Det är inte hela världen, men vänta inte för länge. Skadorna kommer att bli värre! När mobiltelefonen får en spricka så är det enklare för telefonen att få mer skador. Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Samsung Galaxy S20 Skärm Rosa beställer du smidigast direkt på webben här hos oss. Våra skärmar är av högsta kvalitet, få din telefon att se och verkar yngre med en ny skärm.

Det krävs bara ett par klicks, så har du en helt fungerande telefon igen.

Vill du äntligen få ordning på din telefon? Delar som behövs att repareras ut? Vi har alla slags delar som baksidan, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Med våra reservdelar fixar du smidigt dina enheter på helt egen hand. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att fixa. Du kan även komma in till oss ifall du vill låta våra experter fixa din telefon. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom ihåg att du behöver verktygen för att reparera, har du inte dessa så kan du lita på att vi har dom hos oss!

Så mycket mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.