Samsung Galaxy S20 Plus Skärm Svart

3,295.00kr

BESKRIVNING

Det finns inget “Bara en liten spricka”, sprickor sprids och kommer göra skadan värre!

Samsung Galaxy S20 Plus Svart Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS20P-S-S Kategori

Köp ett nytt Samsung Galaxy S20 Plus Svart Skärm och få din mobil att se ny ut igen!

Har din “Samsung galaxy S20 Plus skärm svart” blivit krossad? Eller bara en jobbig spricka? Ingen fara, tar du hand om det nu så kommer det inte bli så farlilgt.Vänta inte, skador blir värre! När en mobil har fått en spricka så blir det enklare för den att få flera, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Samsung Galaxy S20 Plus Skärm Svart beställer du smidigast direkt på webben här hos oss. Våra skärmar är av högsta kvalitet, få din telefon att se och verkar yngre med en ny skärm från Fix My Phone.

Efter ett par klicks och en snabb leverans senare så är du nästan klar!

Det är ett få enkla steg som behövs, du gör första just nu genom att köpa en ny del. Resten är bara att vänta på leverans och sen byta ut delen, simpelt, eller hur? Vi har alla slags delar så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. Med våra reservdelar fixar du smidigt dina enheter på helt egen hand. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem finns här!

Så mycket mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.