Samsung Galaxy S20 Samtalshögtalare

199.00kr

BESKRIVNING

Hör du inte personer du pratar med när du har telefonen mot örat? Då är det din samtalshögtalare som kan vara sönder och det är dags att byta ut Samtalshögtalaren på din Samsung Galaxy S20 plus!

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av Samsung Galaxy S20 plus Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet och kolla in resten av utbudet på hemsidan! Utöver Samsung Galaxy S20 plus reservdelar så har vi även alla de verktyg du kan tänkas behöva när du utför en reparation på din mobil! De flesta varorna skickas ut samma dag eller dagen efter.

Artikelnummer SGS20P-Ear Kategori

Byt Samtalshögtalare på Samsung Galaxy S20 plus själv!

Köp en samtalshögtalare till din Samsung Galaxy S20 plus här! Fix My Phone har allting du behöver för att fixa jobbet själv. Du kan antingen göra bytet helt själv eller lämna över det till någon av våra experter som finns runt om i Sverige. Finns vi inte i just din stad kan du alltid välja att skicka in din telefon till oss via vår Fix Box tjänst. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör den andra personen under samtalet när du håller mobilen mot örat. Om du inte kan höra personen du sitter i samtal med, är det ett tydligt tecken på att det är samtalshögtalaren som måste bytas ut. Beställ därför Samsung Galaxy S20 plus Samtalshögtalare hos oss idag så är problemet löst!

Lägg din beställning innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi beställningen samma dag, annars nästkommande vardag.

Dags att byta ut samtalshögtalaren?

Har din samtalshögtalare slutat ge ifrån sig ljud eller är det fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Här finner du det du behöver till mobilen till rätt pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till Samsung S20 plus själv.

Byt ut flera delar samtidigt!

Har du andra delar i din Samsung som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Beställ med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, genomsyras av hög kvalité. Vi har produkter med hög standard för alla typer av lagningar din Samsung S20 plus kan tänkas behöva. Glöm inte att Beställa till skydd till din Samsung S20 plus såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.