Samsung Galaxy S20 Plus Kamera

1,450.00kr

BESKRIVNING

En kamera ska fungera felfritt så som den gjorde när du precis köpte telefonen.

Samsung Galaxy S20 Plus Kamera

låga priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS20P-BK Kategori

Byt ut din kamera för att kunna ta klara bilder igen.

Det finns ett par tydliga tecken att något är fel på din kamera, blir dina bilder suddiga? Vill inte fokuset samarbeta med dig? Andra svårigheter? Om du känner igen dig så verkar det som att det är något fel med din kameradel.Ett byte av Samsung Galaxy S20 Plus Kamera gör att du inte kommer behöva oroa dig över detta längre. Byt ut kameran och kunna ta klara och vackra bilder igen! Låt inte minnen bli förstörda. Samsung Galaxy S20 Plus Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone garanterar alltid högsta kvalitet!

Fix My Phone är affären för dig för alla mobildelar och lagningar!

Vi har ett väldigt brett sortiment och stort kunskap inom mobilreparation, skulle du behöver mer än bara kameran så har du mycket att välja på. Så som laddkort, batterier, skärm men också framkameran. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.