Samsung Galaxy S20 Plus Batteri

295.00kr

BESKRIVNING

Batteriet ska klara sig en hel dag, så är det bara! Är inte ditt batteri så bra? Byt ut den för en billig peng.

Samsung Galaxy S20 Plus batteri

Batterier behöver inte lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så tycker vi att du ska byta.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS20P-bat Kategorier ,

Byt ut ditt Samsung Galaxy S20 Plus Batteri!

Batteriet ska aldrig vara ett bekymmer ifall dom är i toppen skick! Det går snabbt tills man börjar känna skillnad, oftast efter redan 1 år, 2 år ifall du tar väl hand om batteriet. Batterier är som människor, batterier blir äldre och blir långsammare. Är man väldigt duktig och vet hur man gör så kanske man kan hålla batteriet vid  liv lite längre, men det kommer oavsett vad bli långsammare tillslut. Känner du igen dig? Då är det dags att byta! Samsung Galaxy S20 Plus Batteri beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara orolig, ta bort dina bekymmer. Hos Fix My Phone är det alltid högsta kvalitet!

Känner du dig manad att reparera själv? Bra! Det är inte så svårt.

Vi erbjuder både alternativen på Fix My Phone, vill du fixa den själv med våra reservdelar och verktyg så hjälper vi dig på vägen med guider!  Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på din mobil innan och efter vi reparerar den eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Allt för att försäkra oss och er att det inte finns några osynliga skador. Allt för att du ska känna dig trygg men även för att ge dig ett så bra resultat som möjligt, vi garanterar alltid nöjda kunder! En stor fördel är att det blir billigare att reparera den själv! Du kan även se till att köpa något tillbehör som du behöver till telefonen med pengarna du sparar.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.