Samsung galaxy s20 FE Skärm Cloud White

2,499.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Skärm fått ens pricka så kan du väldigt enkelt lösa det problemet genom att reparera skärmen själv!

Samsung galaxy s20 FE Skärm Cloud White

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS20U-S-CW Kategori

Köp en ny Samsung galaxy s20 FE Skärm cloud White idag

Få ordning på din trasiga telefon

Har din “Samsung galaxy s20 FE Skärm cloud White” gått sönder? En jobbig spricka? Du kan vara lugn, du kan minimera skadan på telefonen genom att byta ut den så fort som möjligt. Vänta helst inte, skadorna kommer att bli värre med tiden! När en mobil har fått en spricka så blir det enklare för den att få flera, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Samsung galaxy s20 FE Skärm cloud White beställer du smidigast direkt på webben här hos oss. Våra skärmar är av högsta kvalitet, få din telefon att se och verkar yngre med en ny skärm från Fix My Phone.

Det enda som behövs är ett par klick så har du snart en helt fungerande telefon igen. Glöm inte verktygen som finns i vår webshopp!

Att få en fungerande telefon igen är busenkelt, först beställer du delen. Resten är bara att vänta på leverans och sen byta ut delen, smidigt, eller hur? Vi har alla delar som behövs som skärm, batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Med våra reservdelar fixar du smidigt dina enheter helt själv utan krångel. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att reparera. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något gömt fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem finns här!

Så mycket mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.