Samsung Galaxy S20 FE Kameralins

179.00kr

BESKRIVNING

Blir dina bilder suddiga? Det kan vara spricka på linsen eller smuts som har fastnat på insidan.

Samsung Galaxy S20 FE Kameralins

Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen.
Då finns det inte ett bättre tecken att man ska byta Kameralins på din Samsung S20 FE!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av Samsung Galaxy S20 FE! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer SGS20FE-KL Kategori

Reparera Kameralinsen på din Samsung Galaxy S20 FE!

Kameralinser har vi här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, för den vanliga människan iaf. Det är en värdefull funktion. Blir det suddiga bilder? Finns en spricka i kameralinsen? Agera då fort med att köpa en ny lins så slipper skadan blir värre och du kommer kanske få behöva köpa en ny kamera istället, det blir billigare! Köp Samsung Galaxy S20 FE kameralins så löser du allt strul med bilderna. Upplev känslan att få vackra bilder med din Samsung Galaxy S20 FE igen!

Ska hela kameran bytas ut?

Så länge det bara är linsen som är sönder och inte hela kameran så behöver du bara byta ut linsen, Samsung har gjort det enkelt för dig! Som bonus så är det billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder. Vårt rekommendation är att byta linsen så fort den har fått en skada, även om kameran funkar så borde du byta ut den. Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du hos oss. Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Du kan även lämna in den till någon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Ta tillfället i akt och byt ut fler delar?

Vill du köpa flera delar till din S20 FE? Stort som litet, allt från ett skärmbytetill ny laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem. Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till Samsung Galaxy S20 FE direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din mobil. Köp med mobiltillbehör som skyddar din telefon som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.

Denna Samsung Galaxy S20 FE Kameralins är kompatibel med

  • Samsung Galaxy S20 FE

Känns det osäkert att byta kameralinsen på din mobil, så kan våra guider vara till användning. Många tror att man måste vara en expert för att byta ut delar, men det är inte sant. Var bara noga med att vara försiktig när du ska reparera din samsung. Om du inte är erfaren i reparationer, stressa inte då! Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kan räkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du bestämma vilken lösning som är bäst för dig. reparerasjälv eller lämna in till våra reparatörer. När du byter ut själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det, billigare med andra enklare ord! Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör! Vid frågor finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se