Samsung Galaxy S20 Baksida Rosa

349.00kr

BESKRIVNING

Har din baksida repor? Byt ut den enkelt själv! Beställ hem en baksida.

Samsung Galaxy S20 Baksida i färgen Rosa

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS20Br Kategori

Vi har Samsung galaxy S20 Baksida Rosa!

En ny Galaxy S20 kostar mycket, så är det med nya moderna telefoner.Vad alla inte vet är att delar till mobil kostar inte så mycket och det är enkelt att byta själv! Varför gå runt med en trasig telefon eller köpa en helt ny när du kan enkelt laga den själv för oftast en väldigt billig peng? Vi har de delar och kunskaper som krävs för att du ska får en helt ny telefon i känsla. Samsung Galaxy S20 Baksida Rosa köper du smidigast här hos oss. Vi är väldigt stolta att erbjuda högsta kvalitet på vårt sortiment.

Lägg din beställning innan kl 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

En lugn och stadig hand kan reparera alla delar.

Kolla helst om en guide flera gånger innan du startar med din reparation. Men det är viktigt att tänka på att även om det är enkelt, så är det känsliga teknikdelar vi sysslar med, så var lugn och försiktig! Vi har allt som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi har delar och videoguider för att hjälpa dig steg för steg att installera den nya delen så smidigt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte så avancerade och kan göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss? Glöm bara inte verktygen som behövs!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.