Samsung Galaxy S10 Plus Baksida Blå

349.00kr

BESKRIVNING

Byt ut din baksida innan skadan blir värre, agera idag och köp Baksidan till S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus Baksida i färgen Blå

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS10P-Bak-B Kategori

Reparera din Samsung Galaxy S10 Plus baksida Blå själv!

Vi tycker inte om att se krossade telefoner, när det är en sån sak som används ofta som telefoner så borde den alltid vara i bra skick. Jag tror vi alla kan hålla med om att man mår inte lika bra med en trasig telefon som man gör med en ny. Vi har de delar och kunskaper som krävs för att du ska får en telefon som känns helt ny igen. Samsung Galaxy S10 Plus Baksida Blå köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på våra varor!

Lägg en order innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Det är inte så svårt att reparera en telefon

Att reparera en telefon kan nästan jämföras som lego, sätta delar på sin rätta plats. Men det är viktigt att tänka på att även om det är enkelt, så är det faktiskt känsliga delar! Vi har allt så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. För att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt vara för att vi ska kunna garantera nöjda kunder så gör vi alltid funktionstester innan och efter reparationen. Vi har reservdelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så fort och smidigt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte så avancerade och kan enkelt göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.