Samsung Galaxy S10 Frontkamera

405.00kr

BESKRIVNING

Den händer alla någon dag, en mobildel går sönder, är det din dag idag?

Samsung Galaxy S10 Frontkamera

Schyssta priser och smidig leverans!

På Fix My Phone så kan du enkelt hitta de delar och verktyg du behöver för att reparera din telefon. Det finns enkla guider som visa steg för steg hur man ska göra, allt som behövs är en stadig och lugn hand! Efter många års erfarenhet så kan vi säga att alla kan reparera en telefon. Skulle det fattas en del som du behöver så kan du enkelt kontakta oss, så ordnar vi det! Lägg en order enkelt här på vår webbshop. Vi ser fram emot din beställning!

Artikelnummer SGS10-FK Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S10 frontkamera själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Mobilen har gjort stora framsteg med kameran, är du inget proffs så är det mest sannolikt att du inte längre använder en digitalkamera. När var det senast du använde en digitalkamera för att ta bilder? Då förstår man varför kameradelen är så viktig, är den sönder så borde du laga den. Använda inte en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Samsung Galaxy S10 Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss.  Du kan alltid räkna med högsta kvalitet!

Vi är säkra på våra kunskaper, kan vi inte laga den så kan ingen! Vi kan reparera nästan alla mobiler!

Haft oturen på din sida idag? Fler delar som behövs bytas ut? Vi har ett bredd sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation, så vi borde vara ditt första val. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Du kan vara lugn med att vi alltid utför funktionstester på enheten innan och efter vi lagar, eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar reparerar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.