Samsung Galaxy S10/10+/10e Vibrator

89.00kr

BESKRIVNING

Vibrerar inte mobilen? Missar du samtal eller meddelanden i fickan? Då är det dags att byta ut Vibratorn på din Samsung S10/10+/10e!
Mobilens vibrationsdel kan ibland sluta fungera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska när du får samtal eller andra notiser.  Du löser alla dessa problem med ett byte av Samsung Galaxy S10/10+/10e Vibrator! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet och kolla in resten av utbudet på hemsidan! Utöver Samsung Galaxy S10/10+/10e reservdelar så har vi även alla de verktyg du kan tänkas behöva när du utför en reparation på din mobil!

Byt Vibrator på Samsung galaxy S10/10+/10e själv!

Köp din Samsung Galaxy S10/10+/10e Vibrator på vår webbshop!  Fix My Phone har det du söker, Beställ Samsung Galaxy S10/10+/10e Vibrator idag. Utför lagningen själv eller lämna in din enhet till oss för experthjälp. Du bestämmer själv. Vibratorns funktion är precis som det låter, den styr vibrationerna i din mobil. Exempelvis vid notiser. Funkar inte denna del riskerar du att missa viktiga samtal och meddelanden.  Missa inga viktiga notiser, Beställ en ny vibrator för mobilen idag!Beställer du innan 15:00 på en vardag så skickar vi din order samma dag, annars alltid nästkommande vardag!

När borde jag byta ut vibratorn?

När du upplever att vibrationerna på din telefon inte fungerar är det dags att byta helt enkelt. Här finner du det du behöver till mobilen till ett schysst pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv. Dessa verktyg skall du använda för att reparera din mobil och byta delarna på egen hand.

Fler delar som behöver bytas ut?

Behöver du utföra fler än en reparation på din mobiltelefon? Till exempel byta ut skärmen eller kameran? Då bör du se till att Beställa även dessa delar. Har skärmen spruckit eller fått repor? Byt enkelt ut vibrationsdelen på din telefon själv. Ta bara hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din mobil. Glöm inte av att Beställa mobiltillbehör som skyddar och förlänger livslängden på din mobil! Exempelvis skärmskydd, mobilskal eller fodral.