Samsung Galaxy Note 9 Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Ifall din Samsung Galaxy Note 9 baksida har gått sönder så kan du enkelt köpa en ny här!

Samsung Galaxy Note 9 Baksida i färgen Svart

Bra priser och snabb leverans!

Tack vare våra många års erfarenhet inom reparation och kunskap inom delar, så kan vi utföra reparationer åt dig väldigt snabbt och väldigt noggrant. Kom till oss ifall du behöver reparera! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGN9-BakS Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy Note 9 Baksida själv!

Alla förtjänar en mobil dom ska vara stolta att visa upp, speciellt en Note 9, har din Samsung Galaxy Note 9 Baksida Svart fått sprickor så borde du byta ut den. Tänk dig en Vintage bil, så länge man håller den i bra skick så är man väldigt stolt och försiktig med den. Samsung Galaxy Note 9 Baksida Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone har alltid högsta kvalité på vårt sortiment!

Vill du reparera själv så har vi reservdelarna för dig.

Vill du byta ut flera delar? Så som skärm, batterier, laddkontakt men även kamera, både fram och bak. För att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt vara för att vi ska kunna garantera nöjda kunder så gör vi alltid funktionstester innan och efter reparationen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.