Samsung Galaxy Note 8 Penna

229.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
Samsung Galaxy Note 8 Penna - bla Blå 229.00kr

Köp Samsung Galaxy Note 8 Blå penna

spinner
Samsung Galaxy Note 8 Penna - guld Guld 229.00kr

Köp Samsung Galaxy Note 8 Guld Penna

spinner
Samsung Galaxy Note 8 Penna - svart Svart 229.00kr

Köp Samsung galaxy Note 8 Svart penna

spinner

BESKRIVNING

Ifall din penna är borta eller trasig så kan du enkelt beställa en hos oss!

På Fix My Phone går reparationer fort som blixten. Fort men noggrann! Med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara experterna inom vår branch när det kommer till reparation och delar. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer sgn8-penna-s Kategorier ,

Har du råkat tappa bort din Samsung galaxy Note 8 penna? Köp en ny på vår webbshop!

En av de största sälj-punkterna är Samsung Galaxy Note 8 penna, tappar du bort pennan så förlorar din Note 8 en stor funktion. Men som tur är så finns den enkelt att köpa på våran webbshop! Det är ingen reparation som behövs, bara att stoppa in den!

Lägger du en beställning innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid på nästkommande vardag!

Känner du dig manad att reparera själv eller vill du lämna det till våra experter?

Vi erbjuder väldigt mycket, vi utför reparationer på nästan alla telefoner och har reservdelar till nästan allt. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för att du ska känna dig trygg men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar och guider så är det jättesmidigt och enkelt för dig att laga en telefon på egen hand.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.