Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Skärm Svart

3,499.00kr

BESKRIVNING

Ifall du har sprickor eller ifall touchen inte fungerar så löser en ny skärm problemet!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Skärm Svart

Vill du få din skärm lagad snabbt och smidigt så kan du lita på att vi fixar det åt dig. Med lång och bred erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår bransch. Behöver du laga din mobil så är vi det självklara valet! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGN20U5G-S-S Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G skärm svart hos Sveriges helt själv hemma!

Har din “Samsung galaxy Note 20 Ultra 5G skärm svart” fått sprickor eller upplever du att touchen inte svarar som det borde? Fix My Phone hjälper dig på traven med att få din mobil i nyskick igen. Du kan förhindra din skärm att få fler sprickor genom att byta ut skärmen i god tid, se till att agera snabbt. Det är alltid enklare för en display att få fler sprickor när den redan är skadad, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig till den går sönder helt. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Skärm Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är strävar alltid efter högsta kvalitet på vårt sortiment!

Lägg en beställning innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!

Vi är butiken för dig oavsett vilken mobildel du behöver.

Skulle din mobil behöva fler reparationer än bara displayen, så har vi det din mobil behöver. Som kamera, baksidor, laddkontakt men även kameran där fram och bak. Vi utför alltid funktionstester på din mobil innan och efter vi lagar, eftersom alla skador kanske inte syns. Detta gör att vi kan upptäcka andra möjliga osynliga skador. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt för att du ska få en telefon så likt en ny. Oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.