Samsung Galaxy Note 20 Skärm Svart

2,499.00kr

BESKRIVNING

Ifall du har sprickor eller ifall touchen inte fungerar så löser en ny skärm problemet!

Samsung Galaxy Note 20 Svart Skärm

Vill du få din skärm lagad snabbt och smidigt så kan du lita på att vi fixar det åt dig. Med lång och bred erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår bransch. Behöver du laga din mobil så är vi det självklara valet! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGN20-S-S Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy Note 20 skärm svart hos Sveriges helt själv hemma!

Har din “Samsung galaxy Note 20 skärm svart” fått sprickor eller så fungerar inte touchen längre? Vi hjälper dig så du får en helt fungerande och fin telefon igen. Du kan förhindra din skärm att få fler sprickor genom att byta ut skärmen i tid, se till att agera snabbt. När en mobil har fått en spricka så blir det mycket lättare för den att få flera, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig till den går sönder helt. Samsung Galaxy Note 20 Skärm Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är strävar alltid efter högsta kvalitet på vårt sortiment!

Lägg en beställning innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!

Du ska känna dig trygg att vi har delarna för att reparera din telefon!

Skulle din mobil behöva fler reparationer än skärmen, så har vi det du behöver. Som kamera, baksidor, laddkontakt men även kameran där fram och bak, allt möjligt helt enkelt. Vi gör alltid funktionstester på din mobil innan och efter vi lagar, eftersom alla skador kanske inte syns. Detta gör att vi kan upptäcka andra möjliga osynliga skador. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt för att du ska få en telefon så likt en ny. Oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.