Samsung Galaxy Note 10 lite Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Ifall din Samsung Galaxy Note 10 lite baksida har gått sönder så kan du enkelt köpa en ny här!

Samsung Galaxy Note 10 lite Baksida i färgen Svart

Bra priser och snabb leverans!

Tack vare våra många års erfarenhet inom reparation och kunskap inom delar, så kan vi utföra reparationer åt dig väldigt snabbt och väldigt noggrant. Kom till oss ifall du behöver reparera! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGN10l-Bak-s Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy Note 10 lite Baksida själv hemma!

En Note lite är en telefon som förtjänar kärlek, en bra mobil borde alltid vara i toppenform. Har din Samsung Galaxy Note 10 lite Baksida Svart fått sprickor, så borde du byta ut den så inte skadan sprider sig. Föreställ dig Vintage bilar, så länge man håller den i toppen skick så är man väldigt stolt och försiktig om den, samma princip gäller även sin telefon. Samsung Galaxy Note 10 lite Baksida Svart köper du enkelt på vår webbshop här hos oss. Fix My Phone har alltid högsta kvalité på vårt sortiment!

Beställ innan kl 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!

Vill du reparera fler delar eller ute efter mobiltillbehör.

Vill du byta ut mer mobildelar? Som display, batterier, laddkontakt men även frontkameran och bak kameran. Så har du kommit helt rätt. För att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt vara för att vi ska kunna garantera nöjda kunder så utför vi alltid funktionstester innan och efter reparationen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De mesta mobilreparationer är inte så avancerade och kan enkelt göras med stöd av en videoguide och stadig hand. Vad vill du? Laga själv eller lämna till experterna? Helt upp till dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.