Samsung Galaxy Note 10 Kamera

1,139.00kr

BESKRIVNING

Det kan vara ett osynligt fel till varför din kamera inte fungerar som den skall.

Samsung Galaxy Note 10 Kamera

låga priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGN10-BK Kategori

Byt in din Samsung Galaxy Note 10 Kamera helt själv!

Det finns en simpel regel, en bra mobil ska ta bra bilder, speciellt Note 10. Gör inte din det så är det nog en skada på mobilens kamera. Ett byte av Samsung Galaxy Note 10 Kamera gör att du inte behöver oroa dig över dåliga och suddiga bilder längre. Byt ut kameran för att ta klara och vackra bilder igen! Låt inte betydelsefulla minnen bli förstörda. Samsung Galaxy Note 10 Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi på Fix My Phone garanterar alltid högsta kvalitet!

Du kan antingen beställa hem reservdelar eller komma till oss och låta oss reparera din telefon.

Om det är något vi har så är det ett stort sortiment och bred kunskap, skulle du behöver mer än bara kameran så har du kommit rätt. Som baksida, batterier, skärm men också framkameran. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med våra guider så är de flesta reparationer inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Det är helt upp till dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.