Samsung Galaxy Note 10/10+ frontkamera

539.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy frontkamera gått sönder? Får oklara bilder? Ingen Fokus?

Samsung Galaxy Note 10/10+ Frontkamera

Schyssta priser och smidig leverans!

På Fix My Phone så kan du enkelt hitta de delar och verktyg du behöver för att reparera din telefon. Det finns enkla guider som visa steg för steg hur man ska göra, allt som behövs är en stadig och lugn hand! Efter många års erfarenhet så kan vi säga att alla kan reparera en telefon. Skulle det fattas en del som du behöver så kan du enkelt kontakta oss, så ordnar vi det! Lägg en order enkelt här på vår webbshop. Vi ser fram emot din beställning!

Artikelnummer sgn9-fk-1 Kategorier ,

Byt ut din Samsung Galaxy Note 10/10+ frontkamera själv

Har man otur så kan det hända att sin Samsung galaxy Note 10/10+ Frontkamera tar skada vid ett slag eller fall. I bästa fall så kommer bilderna bli lite oklara, men i värsta fall eller om du låter skadan ligga kvar så kan kameran lägga av helt. Samsung Galaxy Note 10/10+ Frontkamera köper du smidigast direkt här på webben hos oss. Alltid högsta kvalitet hos Fix My Phone!

Vi har delarna och kunskapen för att laga din telefon!

Är din telefon så trasig nog att du behöver flera delar för att kunna reparera den? Ingen fara, vi har ett brett sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Du kan känna dig trygg att vi alltid utför funktionstester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar reparerar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.