Samsung Galaxy J4 Plus / J6 Plus 2018 Skärm

619.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy J4 Plus / J6 Plus 2018 Skärm gått sönder? Andas lugnt, vi ordnar det!

Denna Skärm passar till både J4 Plus och J6 Plus modellen.

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, du hinner nästan alltid med en lagning under en snabb lunch. Med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår bransch. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGJ4PJ6P-S Kategorier ,

Laga din Samsung Galaxy J4 Plus / J6 Plus 2018 skärm hos Sveriges största reparationskedja!

Har din Samsung galaxy J4 Plus / J6 Plus 2018 skärm fått en skada? Har den fått en spricka eller fungerar inte touchen? Då borde du byta ut den.  Om du lagar skärmen i tid så kan du förhindrar fler skador på din enhet och således förlänger livet på din Samsung telefon. Sprickor sprider sig snabbt och enkelt. Samsung Galaxy J4 Plus / J6 Plus 2018 Skärm köper du smidigt här hos oss. Alltid högsta kvalitet!

Du kan reparera mer än bara skärmen.

Det är lika enkelt att byta ut fler komponenter för din mobil som skärmen, passa på och byt allt du behöver. Så som batteri, baksidor, laddkontakt men även kamera både fram och bak. Du kan vara lugn med att vi alltid funktionstester din telefon varje gång innan och efter vi har reparerat en telefon eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt för att ska få tillbaka en telefon så likt den du köpte. Oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.