Samsung Galaxy J3 (2017) Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy baksida fått sprickor? Börjar den kännas för sliten? Köp en ny Samsung baksida online och byt ut själv.

Samsung Galaxy J3 (2017) Baksida i färgen Svart

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone så utför vi alltid våra reparationer väldigt noggrant men även väldigt snabbt. Med lång erfarenhet och god resultat så fortsätter vi att vara ledande inom mobilreparation. Kom till oss ifall du behöver reparera! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGJ317-Bak-S Kategori

Beställ Samsung Galaxy J3 (2017) Baksida Svart och reparera mobil själv!

En mobil bör ha en hel skärm.

Alla förtjänar en fin mobil, då är en hel baksida ett måste. Ett byte av Samsung Galaxy J3 (2017) Baksida håller mobilen i nytt och fint skick. Gå inte omkring med en telefon med sprickor på baksidan. Samsung Galaxy J3 (2017) Baksida Svart köper du smidigast direkt på webben här hos Fix My Phone. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på vårt sortiment!

Vi är butiken för din trasiga Samsung!

Om det är så att det inte bara är baksidan som behövs att bytas ut, utan även fler delar så finner du allt här på vår lagershop. Du kanske vill byta ut skärmen, batteriet, laddkontakten, men kanske även kamera både fram och bak. För att du ska känna dig så trygg som möjligt vara för att vi ska kunna garantera nöjda kunder så gör vi alltid funktionstester innan och efter våra reparationer. Med våra reservdelar lagar du enkelt din mobil själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide som visar steg för steg. Vad föredrar du? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.