Samsung Galaxy A80 Laddkontakt

195.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy laddkontakt gått sönder? Vi löser!

Samsung Galaxy A80 Laddkontakt

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGA80-LK Kategori

Laga din Samsung Galaxy A80 själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Märker du att din Samsung Galaxy A80 Laddkontakt har skadats när du tappat den eller utav slitage ska du byta laddkontakten. Ett byte av samsung Galaxy A80 laddkontakt gör att du alltid kan ladda telefonen. Samsung Galaxy A80 Laddkontakt köper du smidigast direkt på webben här hos oss. Bara högsta kvalitet!

Vi reparerar de flesta felen som kan uppstå på mobiler & har delar till dig som vill laga själv!

Vi erbjuder så mycket annat än reparation för din Samsung Galaxy A80 laddkontakt. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så gör vi alltid funktionstester när vi har lagad din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad föredrar du? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.