Samsung Galaxy A80 Kameralins

49.00kr

BESKRIVNING

Har du upptäckt en spricka på din kameralins? Köp en ny här!


Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen.
Då finns det inte ett bättre tecken att man ska byta Kameralins på din Samsung A80!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av Samsung Galaxy A80! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer SGA80-KL Kategorier ,

Reparera Kameralinsen på din Samsung Galaxy A80!

Kameralinser har vi gott om här på Fix My Phone. Vi har de delar och verktyg som behövs för att du skall kunna reparera din A80 på helt egen hand. Mobiler har tagit över digitalkamerans roll i världen, för den vanliga människan iaf. Det är en värdefull funktion i mobilen. Får du suddiga bilder när du tar bilder? Finns en spricka i kameralinsen? Agera fort genom att köpa en ny lins så slipper skadan blir värre och du kommer kanske få behöva köpa en ny kamera istället, det blir billigare i längden! Köp Samsung Galaxy A80 kameralins så löser du alla problem med bilderna. Upplev känslan att få vackra bilder med din Samsung Galaxy A80 igen!

Ska hela kameran bytas ut?

Så länge det bara är linsen som är sönder så behöver du inte byta ut hela kameran. Som bonus så är det billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder! Vårt rekommendation är att byta linsen så fort den har fått en skada, även om kameran funkar så borde du byta ut den snarast. Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du hos oss. Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Du kan även lämna in den till någon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Ta tillfället i akt och byt ut fler delar?

Vill du köpa övriga delar till din A80? Stort som litet, allt från ett skärmbytetill ny laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem. Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa .Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till Samsung Galaxy A80 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din mobil. Köp med mobiltillbehör som skyddar din telefon som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.

Denna Samsung Galaxy A80 Kameralins är kompatibel med

  • Samsung Galaxy A80

Känns det osäkert att byta kameralinsen på din mobil, så kan våra guider vara till användning. Många tror att man måste vara en expert för att byta ut delar, men det är inte sant. Var bara noga med att vara försiktig när du ska reparera din samsung. Om du inte är erfaren i reparationer, stressa inte då! Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kan räkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du bestämma vilken lösning som är bäst för dig. reparerasjälv eller lämna in till våra reparatörer. När du byter ut själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det, billigare med andra enklare ord! Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör! Vid frågor finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se