Samsung Galaxy A80 Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy baksida fått sprickor? Vi ordnar!

Samsung Galaxy A80 Baksida i färgen Svart

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGA80-Bak-S Kategori

Laga din Samsung Galaxy A80 själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Ifall du har tappat din mobil och din Samsung Galaxy A80 Baksida Svart har skadats så tycker vi att du ska byta baksidan. Ett byte av samsung Galaxy A80 Baksida håller mobilen i fint skick längre. Samsung Galaxy A80 Baksida Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Tänk även på att man behöver speciella verktyg för att byta ut delar, har du inte dessa så kan du lita på att vi säljer dom! Vi erbjuder alltid högsta kvalitet!

Vi reparerar de flesta felen som kan uppstå på mobiler & har delar till dig som vill laga själv!

Inte nog med att vi byter din baksida men så erbjuder vi effektiva och precisa reparation av andra komponenter. Så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid funktionstester på enheten innan och efter vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för att du ska känna dig trygg men också för att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad föredrar du? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.