Samsung Galaxy A51 Samtalshögtalare

149.00kr

BESKRIVNING

Hör du inte den du pratar i telefon med? Ifall ljudet bara försvinner när du använder dig av samtalshögatalaren (När du har telefonen mot örat) Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren på din Samsung Galaxy A51!

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av Samsung Galaxy A51 Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet och kolla in resten av utbudet på hemsidan! Utöver Samsung Galaxy A51 reservdelar så har vi även alla de verktyg du kan tänkas behöva när du utför en reparation på din mobil! De flesta varorna skickas ut samma dag eller dagen efter.

Artikelnummer SGA51-Samtal Kategori

Köp din Samtalshögtalare på Samsung Galaxy A51 online och byt ut själv!

Köp en samtalshögtalare till din Samsung Galaxy A51 hos oss! Fix My Phone har allting du behöver för att kunna göra jobbet på egen hand. Du kan välja att utföra reparationen själv eller lämna över det till någon av våra experter. Finns vi inte i din stad kan du alltid skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst. Samtalshögtalaren på din mobiltelefon är den del som gör att du hör den andra personen under samtal då du håller mobilen mot örat. Om du inte kan höra personen du pratar med, är det ett tydligt tecken på att samtalshögtalaren måste repareras. Beställ därför Samsung Galaxy A51 Samtalshögtalare hos oss idag så är problemet löst!

Lägger du en beställning hos oss innan kl 15:00 på vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.
Vi ser fram emot din beställning!

Är det dags att byta ut samtalshögtalaren?

Har din samtalshögtalare slutat ge ifrån sig ljud eller är det fel på ljudet även när du har bra täckning, så är det dags att byta! Här finner du det du behöver till mobilen till rätt pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till Samsung A51 själv.

Byt ut flera delar samtidigt!

Har du andra delar i din Samsung som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av batteri eller kameran? Beställ med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, är av hög kvalité. Vi har produkter med hög standard för alla typer av lagningar din Samsung A51 kan tänkas behöva. Glöm inte att Beställa till skydd till din Samsung A51 såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.