Samsung Galaxy A3 (2015) Skärm Rosa

899.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy A3 (2015) Skärm fått sprickor? Vill du byta innan skadan blir värre?

Vill du få din skärm lagad snabbt och smidigt så kan du lita på att vi fixar det åt dig. Med lång och bred erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår bransch. Behöver du laga din mobil så är vi det självklara valet! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGA315-S-R Kategori

Laga din Samsung Galaxy A3 (2015) Skärm Rosa hos Sveriges på egen hand, lätt och smidigt!

Har din “Samsung Galaxy A3 (2015) Skärm Rosa” fallit i backen och skaffat sig sprickor? Vi hjälper dig så du får en helt fungerande och fin telefon igen! Du kan förhindra din skärm att få fler sprickor genom att byta ut skärmen i tid. När en mobil har fått en spricka så blir det mycket lättare för den att få flera, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig till den går sönder helt. Samsung Galaxy A3 (2015) Skärm Rosa köper du enklast direkt på webben här hos oss. Alltid högsta kvalitet!

Lägg en beställning innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!

Du kan känna dig trygg att vi kan telefoner!

Skulle din mobil behöva fler reparationer än skärmen, så kan du känna dig lättad att vi har det du behöver. Som kamera, baksidor, laddkontakt men även kameran där fram och bak, allt möjligt helt enkelt. Vi gör alltid funktionstester på din telefon innan och efter vi lagar, eftersom alla skador kanske inte syns. Detta gör att vi kan upptäcka andra möjliga skador. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt för att du ska få en telefon så likt en ny. Oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.