Samsung Galaxy A21s Frontkamera

299.00kr

Finner du att din kamera inte kan ta klara och fina bilder längre? Blir dom suddiga? Byt ut din Samsung Galaxy A6 2018 Kamera!

Samsung Galaxy A21s Frontkamera

Bra priser och snabb leverans! Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

2 i lager

Artikelnr: SGA21s-FK Kategori:

Beskrivning

Byt ut din Samsung Galaxy A21s själv enkelt och smidigt!

Upplever du att din Samsung Galaxy A21s Kamera har blivit lite sämre? Har dina selfies börjat bli suddiga eller fokuserar kameran långsamt? Har du otur kan bli så att skadan blir värre och kameran läggs av helt. Det är nog dags att byta framkamera! Ett byte av Samsung Galaxy A21s Kamera gör att du inte behöver må dåligt över dåliga bilder, byt ut kameran för att kunna ta klara och fina selfies. Samsung Galaxy A21s Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone är Stolta att bara erbjuda högsta kvalité på alla våra varor.

Är din mobil sönder så hjälper vi dig att få en fungerande telefon igen.

Inte bara att vi byter ut din kamera, vi erbjuder så mycket mer i vårt sortiment och service. Så som laddport, batterier, skärm men också framkameran. Vi utför alltid funktionstester på enheten innan och efter vi lagar den eftersom det inte är alla skador som syns ibland. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig det bästa resultatet som vi möjligt kan. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv också! De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du helst göra? Fixa den själv med hjälp av våra guider eller ge den till våra experter? Upp till dig, men oavsett så kommer vi på FixMyPhone att göra vår del!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Google Pixel, Asus med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.

Mer information

Vikt 0.15 kg
Dimensioner 14 × 8 × 1 cm
Reparation

, , , , ,