Sälj Mobilen

Dags att sälja iPhone?

Klappat och klart.
Vi köper den av dig. 

Att sälja iPhone är enklare än någonsin. Få en prisuppskattning på några minuter och få därefter en snabb utbetalning. Besök någon av våra 30 butiker i Sverige eller skicka in mobilen med Post. Vi står såklart för frakten!

Vilka mobiltelefoner kan jag sälja och köpa hos Fix My Phone?

Fix My Phones mål är att erbjuda alla slags modeller till våra kunder, både för att sälja mobiltelefon och för att köpa en ny. Vill du sälja din iPhone 8, iPhone X, iPhone 11 pro Max eller iPhone 12 mini så ska det vara lika enkelt oavsett modell. Snart kommer du även kunna sälja Huawei eller Samsung till oss. 

Har du begagnade iPhone mobiler som du vill sälja? Vill du få in lite pengar genom att sälja iPhone till oss? Få pengarna snabbt & säkert genom att använda vår tjänst. Nu är det enklare än någonsin att sälja iPhone till Fix My Phone. Du kan antingen beställa förpackningsmaterial hem till dig så du kan skicka in mobilen till oss eller så kan du besöka din närmaste Fix My Phone för att sälja mobilen.

4,8 stjärnor
4.8/5

Sälj dina gamla iPhone & iPad

Fix My Phone har butiker i stora delar av landet. Du hittar oss vanligen i köpcenter, gallerior och mitt i city. Det gör det enkelt att hitta oss när du behöver oss. Behöver du lite extra-pengar för shopping? Samla ihop dina gamla enheter och sälj de till oss. Det är lönsamt och det går snabbt.

Kan jag även köpa mobil hos er?

Absolut! Du kan köpa telefoner hos Fix My Phone, kolla in vilka telefoner vi har på till Salu. Sälj din iPhone X eller äldre mobil som iPhone 7 och iPhone 6 för att köpa en nyare mobil mycket billigare! Hos Fix My Phone så kan du sälja både trasiga telefoner som vanliga begagnade mobiler.

Fix My Phone köper din trasiga telefon!

Fix My Phone är så mycket mer än bara en reparationskedja, hos oss kan du även köpa reservdelar, tillbehör samt sälja begagnade telefoner! Kom till oss för att sälja telefonen! Kom in till oss i butik eller gör en prisuppskattning på vår hemsida för att få reda på hur mycket du får för att sälja mobilen!

Prisuppskattning när jag skall sälja mobilen

Att få en prisuppskattning för att sälja trasig iPhone eller gammal mobil är väldigt enkelt och smidigt! Besök sälj min mobil för att få en prisuppskattning, det tar endast 30 sekunder att få redan på vad din iPhone telefon är värd. Det går lika bra att besöka en av våra butiker så hjälper vår personal dig att få en prisuppskattning för din telefon.

Hur skiljer prisuppskattning mot slut summan?

Du som kund gör en prisuppskattning när du skall sälja mobilen. Du får flera val som påverkar priset, skulle ett av dessa val inte stämma överens, t.ex. ”Min iPhone 8 har ingen skada på skärmen” men det visar sig att det finns en stor repa, detta kan påverka slutsumman! När du säljer din gamla iPhone så är det viktigt att vara noggrann med dina val.

Nya trenden med att sälja sin telefon

Att köpa och sälja begagnade telefoner är väldigt populärt nu för tiden. Hos oss  finns många begagnade mobiltelefoner som är nästan helt nya. Det är inte alltid som det är värt att köpa nyaste mobilen då dom är så dyra nu för tiden, Senaste iPhone 12 Pro Max och Samsung Galaxy S21 Ultra är lite på den dyra sidan av budgeten.

Vilket är skicket på era mobiler?

När en kund väljer att sälja mobilen, såsom en apple telefon till oss så reparerar vi den till nyskick. Köper du en telefon av oss så kan du vara säker att den fungerar felfritt. När man köper en begagnad telefon privat så finns det alltid en stor chans att det gömmer sig något fel i telefonen, men den oron får man inte ifall man köper en begagnad telefon från Fix My Phone. Så fort vi har köpt en telefon från en kund, som en iPhone 8 som så kommer vi att felsöka den och reparera det som behövs. Att köpa begagnade telefoner från Fix My Phone fungerar lika bra för att ge bort en telefon till sitt barn eller använda som jobbtelefon som det är som att köpa den till sig själv. Osäker vad du vill ge i present till ditt barn? Ta en titt vilka modeller vi har till salu i vårt sortiment och köp en billigt iPhone 7 Plus eller köpa iPhone X telefon för att ge bort i julklapp/present.

Det är Miljövänligt att köpa och sälja mobiltelefon via Fix My Phone

Att sälja iPhone är en vinst för miljön

Här kan du sälja gamla mobilentelefon, vilket är både bra för miljön och din plånbok.  De mobiler och surfplattor vi köper in får med stor sannolikhet ett nytt liv och en ny ägare. Genom att sälja din mobil till oss hjälper du till att skona miljön från produktionen av nya enheter. Produktionen av en enda mobil kan släppa ut över 80 kg co2. Det motsvarar Papertyper.net till exempel utsläppen från en bensindriven bil som kör över 600 kilometer.

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.