Sälj iPhone, sälj mobilen?

Klappat och klart.
Vi köper den av dig.

Besök en av våra 30 butiker eller skicka in.

Så här gör du när du säljer din mobiltelefon till oss

Få en prisuppskattning direkt för din telefon
Prisuppskattning inom 60 sekunder. Svara på fem enkla frågor gällande skicket på din telefon och vi räknar ut en prisuppskattning åt dig när du väljer att sälja din iPhone
1
Lämna in enheten i en av våra 30 butiker eller skick in per post
När du skickar in enheten till oss får du en färdigt betald fraktsedel & packmaterial. All leverans är kostnadsfri för dig
2
Vi gör en granskning & överför pengarna till ditt bankkonto
Våra specialister granskar skicket på din mobiltelefon och raderar all data med 100% säkerhet. Vi kommer att göra betalningen dagen efter att vi mottagit din telefon.
3

Välj telefon som du vill sälja

  Mer än 500.000 nöjda kunder

  Mikael
  Toppklass
  Läs mer
  Tack Josef för snabb och smidig hjälp! Jag blev tipsad av min vän att besöka dig och du uppfyllde precis vännens rekommendation! Stort tack 5/5...
  Linda
  Världsklass
  Läs mer
  Jättebra service, otroligt snabb hjälp, världsklass!
  Alex H
  Enkelt
  Läs mer
  Enkel, snabb och pålitlig service ger fullt betyg från mig.
  TJ
  Bemötandet i världsklass
  Läs mer
  Bemötandet i världsklass. Det bästa tänkbara service jag har fått någonsin. Tack så hjärtligt för all hjälp jag fick när jag var in till er...
  Sam Salehinejad
  Super trevlig personal och otroligt…
  Läs mer
  Super trevlig personal och otroligt snabb service!! 5/5 när man behöver hjälp med telefonen!

  Vanliga frågor som uppkommer när du skall sälja mobilen

  Ja, självklart kan du det, om du har fyllt i försäljningsformuläret men inte längre vill sälja din telefon till oss. Då kan du helt enkelt behålla telefonen och inte skicka in den. Därmed avbryter du din försäljning. Maila till oss så raderar vi din order. Om telefonen redan är skickad till oss då kan du avbryta försäljningen när som helst innan din telefon har flyttat till betalningskön. Detta gör du genom att kontakta vår kundtjänst.

  Om du vill sälja 1-4 enheter till oss så måste du fylla i ett försäljningsformulär för var och en och packa dem separat. Postnord tillåter endast en enhet per paket på grund av begränsningar av antalet batterier per förpackning.  Har du fler än 5 enheter som du vill sälja till oss ber vi dig att maila oss på service@fixmyphone.se.

  Tänk på att alltid matcha fraktsedlarna till motsvarande telefon så att vi kan behandla din försäljning korrekt. Och oroa dig inte, vi täcker alltid fraktkostnaderna!

  Det tar Postnord 1–3 arbetsdagar att leverera din enhet till oss. Telefonen kommer att undersökas hos oss snarast möjligt, men alltid inom 1-2 dagar. Förutsatt att telefonen är i det skick du har beskrivit i formuläret genomförs utbetalningen enligt utsatt tid och du pengarna finns på ditt konto inom 2-3 bankdagar. Så det tar sammanlagt mellan 4–8 arbetsdagar innan utbetalningen finns på ditt konto.

  Det pris som du blir presenterad genom att fylla i formuläret för försäljning är en uppskattning baserat på enhetens skick. Vi gör alltid en slutgiltig undersökning utav enheten när vi mottager den för att säkerställa så att skicket är enligt beskrivningen. Om telefonens skick överensstämmer med det som du har angett i din ansökan så kommer också det prisförslag du fått att betalas ut. Skulle det visa sig att enheten är i bättre eller sämre skick än vad som är beskrivet så kommer priset att justeras och du blir kontaktad utav oss för ny bekräftelse via e-post. Om du accepterar det nya priset kommer vi att fortsätta med utbetalningen. Skulle du inte acceptera det nya priset så kommer din telefon att skickas tillbaka till dig med en avgift på 199kr för arbete samt fraktkostnad. Prisuppskattningen gäller i 14 dagar efter det att du har fyllt i formuläret och fått en prisuppgift. Vi ber dig därför vänligen att skicka in din telefon inom denna tid för en korrekt bedömning.

  Första steget är att fylla i formuläret för att sälja din enhet på vår hemsida. Du får en första prisuppskattning samt en fraktsedel via e-mail som du använder för att skicka in telefonen till oss, vi skickar ut en box som du packar telefonen i. Vi står för fraktavgiften. Packa telefonen försiktigt utan tillbehör. Prisuppskattningen gäller endast telefonen och eventuella tillbehör påverkar inte priset. Det tar vanligtvis ca 1-4 arbetsdagar att leverera telefonen till oss. När vi väl mottagit enheten genomgår den en slutgiltig undersökning som tar mellan 1-2 arbetsdagar. Överensstämmer skicket på telefonen med det du angett i formuläret kommer det initiala priset att utbetalas till ditt bankkonto som du angett. Om mobilen inte är i det angivna skicket kommer vi att kontakta dig med ett nytt pris, som du kan välja att acceptera eller så kan du be oss att skicka tillbaka telefonen till dig mot en avgift på 199kr för arbetet och frakten. Prisuppskattningen är giltig i 14 dagar efter det att du har fyllt i formuläret.

  Vi erbjuder ingen officiell bytestjänst, däremot så erbjuder vi ett val att om du säljer en telefon till oss för att köpa en ny utav oss eller att reparera en annan så kan man istället för utbetalningen få ett presentkort som motsvarar prisuppgiften du fått + 10% extra i värde att lösa in för en ny telefon eller reparation av en annan via Fix My Phone.

  Vi har valt att inte köpa in modeller som är äldre än iPhone 6S (32gb) pga värdeminskning och framtida stöd för operativsystem.

  Vi uppdaterar dig i ärendet via e-mail efter varje steg i processen. Första uppdateringen sker vid utskick utav fraktsedel/box, nästa steg är när vi mottagit din enhet och börjat undersöka den, därefter när utbetalning har gjorts. Avslutningsvis skickar vi också en uppdatering om att ärendet är slutfört och pengarna blivit utbetalda. Om du inte fått någon uppdatering kring ärendet, kolla även i din skräppost. Om du fortfarande kan inte se ett meddelande från oss, vänligen kontakta vår kundtjänst.

  Den prisuppgift du får ifrån oss vid värdering är baserad på vad det kommer att kosta oss att reparera och återställa telefonen till säljbart skick. Faktorer som påverkar priset är kostnad för reservdelar, hur avancerad reparation som krävs, modell på telefonen, minneskapacitet samt utseendet på telefonen. Dessa faktorer avgör vilket pris vi kan erbjuda dig för din mobiltelefon.

  Hitta min iPhone är en säkerhetsfunktion som låser en iPhone till ett specifikt Apple ID. Det betyder att om funktionen är aktiverad kan ingen – inklusive oss – komma åt telefon innehållet i din telefon, inte ens för att återställa den. Denna funktion är något som måste avaktiveras för att vi skall kunna köpa din telefon. Därav är det ett krav att återställa och stänga av Hitta min iPhone för att vi skall genomföra köpet. Följ nedan guide för att göra detta.

  Via dator: https://support.apple.com/sv-se/guide/icloud/mmfc0eeddd/icloud

  Via telefon: Guide: Stäng av ”hitta min iPhone”

  1. Steg 1. Gå till inställningar.

  2. Steg 2. Klicka på ditt iCloud-konto.

  3. Steg 3. Tryck på ”Hitta min iPhone

  4. Steg 4. Skriv in ditt lösenord och tryck på ”Stäng av”

  Ja, du bör radera din telefon innan du skickar den till oss. För att radera din telefon, gå till Inställningar > Allmänt > Nollställ > Radera allt innehåll och inställningar. Observera att detta raderar all data från din telefon, så det är värt att säkerhetskopiera alla viktiga data innan. Du kan göra en iCloud-säkerhetskopia i telefonens inställningar genom att gå till ditt namn > iCloud > iCloud Backup. Oroa dig inte ifall du inte lyckas nollställa din telefon. Vi nollställer varje enskild telefon så snart vi tar emot dem, så ingen av dina uppgifter kommer att stanna kvar i telefonen. OBS. Hitta Min iPhone måste vara avstängt för att vi skall kunna genomföra återställningen för dig.

  Om du är missnöjd med den ursprungliga prisuppskattningen kan du välja att inte sälja din telefon till oss. Ifall vi har undersökt din telefon och den är i sämre skick än du angav i försäljningsformuläret kommer vi att kontakta dig med ett uppdaterat pris, som du kan välja att acceptera eller be oss skicka tillbaka din telefon, om du väljer att vi skall skicka tillbaka din telefon så tar vi ut en avgift på 199kr för arbete och fraktkostnader.

  Sälj begagnad iPhone /sälj mobilen i butik

  Stockholm l Göteborg l Örebro l Halmstad l Karlstad l Borås l Mjölby l Gävle l Sundsvall l Trollhättan l Skövde l Stenungsund l Kungsbacka l Kungälv l Norrköping

  Sälj Mobilen

  Dags att sälja mobilen?

  Klappat och klart.
  Vi köper den av dig. 

  Att sälja mobilen är enklare än någonsin. Få en prisuppskattning på några minuter och få därefter en snabb utbetalning. Besök någon av våra 30 butiker i Sverige eller skicka in mobilen med Post. Vi står såklart för frakten!

  Sälj mobilen! Vilka telefoner kan jag sälja och köpa hos Fix My Phone?

  Fix My Phones mål är att erbjuda alla slags modeller till våra kunder, både för att sälja mobiltelefon och för att köpa en ny. Vill du sälja din iPhone 8, iPhone X, iPhone 11 pro Max eller iPhone 12 mini så ska det vara lika enkelt oavsett modell. Snart kommer du även kunna sälja Huawei eller Samsung till oss. 

  Vi planerar att expandera vårt sortiment hela tiden, finns inte din modell med? Skriv till oss så ser vi vad vi kan göra! När det kommer till att köpa begagnade telefoner så skiftar vårt lager hela tiden, ena dagen kan vi sälja iPhone 11 eller en Samsung S9 telefon och dagen efter dyker kanske en iPhone XS och en Xiaomi modell upp, håll utsikt varje dag! Har du en gammal iPhone? Kom då förbi för att köpa en nyare modell mycket billigare!

  4,8 stjärnor
  4.8/5

  Sälj dina gamla mobiltelefoner till oss, Sälj iPhone & iPad

  Fix My Phone-butiker finns i stora delar av landet. Oftast i köpcentra, gallerior och mitt i city, vilket gör det enkelt att hitta oss när du behöver oss. Behöver du lite extra-pengar för shopping? Samla ihop dina gamla enheter och sälj de till oss. Det är lönsamt och det går snabbt.

  Kan jag även köpa mobil hos er?

  Absolut! Du kan köpa telefoner hos Fix My Phone, kolla in vilka telefoner vi har på till Salu. Sälj din iPhone X eller äldre mobil som iPhone 7 och iPhone 6 för att köpa en nyare mobil mycket billigare! Hos Fix My Phone så kan du sälja både trasiga telefoner som vanliga begagnade mobiler.

  Fix My Phone köper din trasiga telefon!

  Fix My Phone är så mycket mer än bara en reparationskedja, hos oss kan du även köpa reservdelar, tillbehör samt sälja begagnade telefoner! Kom till oss för att sälja telefonen! Kom in till oss i butik eller gör en prisuppskattning på vår hemsida för att få reda på hur mycket du får för att sälja mobilen!

  Prisuppskattning när jag skall sälja mobilen

  Att få en prisuppskattning för att sälja trasig iPhone eller gammal mobil är väldigt enkelt och smidigt! Besök sälj min mobil för att få en prisuppskattning, det tar endast 30 sekunder att få redan på vad din iPhone telefon är värd. Det går lika bra att besöka en av våra butiker så hjälper vår personal dig att få en prisuppskattning för din telefon.

  Hur skiljer prisuppskattning mot slut summan?

  Du som kund gör en prisuppskattning när du skall sälja mobilen. Du får flera val som påverkar priset, skulle ett av dessa val inte stämma överens, t.ex. ”Min iPhone 8 har ingen skada på skärmen” men det visar sig att det finns en stor repa, detta kan påverka slutsumman! När du säljer din gamla iPhone så är det viktigt att vara noggrann med dina val.

  Nya trenden med att sälja sin telefon

  Att köpa och sälja begagnade telefoner är väldigt populärt nu för tiden. Hos oss  finns många begagnade mobiltelefoner som är nästan helt nya. Det är inte alltid som det är värt att köpa nyaste mobilen då dom är så dyra nu för tiden, Senaste iPhone 12 Pro Max och Samsung Galaxy S21 Ultra är lite på den dyra sidan av budgeten.

  Vilket är skicket på era mobiler?

  När en kund väljer att sälja mobilen, såsom en apple telefon till oss så reparerar vi den till nyskick. Köper du en telefon av oss så kan du vara säker att den fungerar felfritt. När man köper en begagnad telefon privat så finns det alltid en stor chans att det gömmer sig något fel i telefonen, men den oron får man inte ifall man köper en begagnad telefon från Fix My Phone. Så fort vi har köpt en telefon från en kund, som en iPhone 8 som så kommer vi att felsöka den och reparera det som behövs. Att köpa begagnade telefoner från Fix My Phone fungerar lika bra för att ge bort en telefon till sitt barn eller använda som jobbtelefon som det är som att köpa den till sig själv. Osäker vad du vill ge i present till ditt barn? Ta en titt vilka modeller vi har till salu i vårt sortiment och köp en billigt iPhone 7 Plus eller köpa iPhone X telefon för att ge bort i julklapp/present.

  Det är Miljövänligt att köpa och sälja mobiltelefon via Fix My Phone

  Att sälja mobiltelefon är en vinst för miljön

  Här kan du sälja gamla mobilentelefon, vilket är både bra för miljön och din plånbok.  De mobiler och surfplattor vi köper in får med stor sannolikhet ett nytt liv och en ny ägare. Genom att sälja din mobil till oss hjälper du till att skona miljön från produktionen av nya enheter. Produktionen av en enda mobil kan släppa ut över 80 kg co2. Det motsvarar till exempel utsläppen från en bensindriven bil som kör över 600 kilometer.

  Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

  Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

  Udda modeller

  Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

  Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

  De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.