REPARERA LADDNINGSKONTAKTEN IPHONE 5, 5C, 5S

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

PROBLEM MED ATT BATTERIET INTE LADDAS ORDENTLIGT ELLER INTE ALLS? UPPTÄCKER INTE ITUNES DIN IPHONE 5, 5C, 5S NÄR DU SYNKAR?

Det är ett vanligt fel att laddningskontakten på iPhone 5, 5C och 5S slutar fungera på grund av slitage, damm eller fukt. Med denna servicereparation byter vi ut laddenheten på din iPhone och rengör telefonen från damm och smuts så att mobilen laddar som vanligt igen och telefonen synkar med iTunes.

Tänk på att ibland handlar det bara om lite damm som sitter i vägen när laddningen glappar på iPhone 5, 5C och 5S. Testa gärna att rensa försiktigt med något smalt innan du kommer in till oss. Det kan lösa problemet. Kom in till oss om det inte skulle hjälpa.

Reservdelar finns på lager så att vi kan laga din mobiltelefon snabbt när du behöver hjälp. Våra tekniker är diplomerade med många års erfarenhet av laga iPhone & utföra diverse reparationer. Hos oss kan du dra nyttja av marknadens snabbaste service. Alla reparationer utförs vanligen samma dag.

LÄMNA IN DIN MOBILTELEFON I ARKADEN, GÖTEBORG:

Denna reparation utförs på plats och kan vanligtvis bli klar inom 1 timma. Info om öppettider, telefonnummer och adress finner du nedan. Hitta närmsta butik här

SKICKA IN TELEFONEN, SÅ FUNKAR DET:

1 – Gör din beställning.

2 – Packa din mobil/surfplatta ordentligt med gott om skydd.

3 – Märk paketet med ditt ordernummer, namn, telefonummer och adress.

4 – Skicka paketet som Rekommenderat hos Posten. Paket som skickas som Rekommenderat är både spårbara och försäkrade mot olyckor under frakt.

 

Skicka till:

Fix My Phone AB
Östra hamngatan 52
411 09, Göteborg

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer