Kvalitén på denna skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Fix My Phone rekommenderar denna skärm i första hand.
HAR DU SPRÄCKT GLAS PÅ DIN IPHONE () ELLER HAR LCD:N SLUTAT FUNGERA?
Har du råkat tappa din telefon och fått några sprickor på glaset, eller har touchen slutat fungera som den ska. Detta är ett ganska vanligt problem då dagens telefoner lätt kan tappas och skadas, det kan skapa irritation när touchen då inte riktigt vill fungera som den ska eller att du ska få glas splitter i fingret när du använder den.
Men det är inget du behöver vara rädd för då vi på Fix My Phone enkelt kan byta ut din trasiga display på 30 minuter.
Är du osäker på vad felet är?
Är du lite osäker på vad som orsakar problem för dig kan vi hjälpa dig att felsöka telefonen. Vi tar då in telefonen för att noggrant undersöka den och sedan kontakta dig med ett kostnadsförslag. I dem flesta fallen kan vi redan direkt i butik ge en uppskattning på vad reparationen skulle kosta.
Det går snabbt, det är enkelt och du får en fullt fungerande telefon igen. Allt detta på enbart 30 minuter! Så tveka inte utan byt glas redan idag!
Så kom in till Fix My Phone idag!
Så att vi kan hjälpa dig bli av med irriterande glas splitter. Vi har butiker runt om i landet och alla har drop-in. Det innebär att du kan komma förbi vår butik, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter.