Powerbank XO-PB70 13000

399.00kr

BESKRIVNING

Dör din mobil ofta? Känner du dig inte säker med ditt batteriliv? Köp Powerbank XO-PB70 13000

Powerbank XO-PB70 13000

Billig och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer pbxo-1300 Kategorier ,

Köp Powerbank XO-PB70 13000 och slipp oroa dig över att mobilen ska dö.

Tänk dig alla gånger din mobil har dött under viktiga tillfällen? Vill du förhindra det så tycker vi att du ska köpa en Powerbank!

När batteriet blir sämre så kan det vara skönt med en powerbank, speciellt Powerbank XO-PB70 13000. Åker du på långa bilfärder? Ska du ut och campa eller vandra långt? Eller dör bara mobilen snabbt när du lyssnar på musik eller spelar spel? Då är det skönt med en powerbank tillhands.

Specifikationer:

  • Märke: XO
  • Model: PB70
  • Kapacitet: 13000mAh
  • Input: 5V/2A
  • Output: 5V/2A, dual U solution: motherboard / English set core 5306
  • Material: ABS
  • Produkt Dimension: 23 x 8.5 x 3 cm (L x W x H)
  • Produkt vikt: 0.25 kg

 

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.