OnePlus One Laddkontakt

159.00kr

BESKRIVNING

Om du vill lösa problemet där det är svårt att ladda eller synka information via sladden, då behöver du ett nytt laddkontakt till din OnePlus One.

OnePlus One Laddkontakt

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OPO-LK Kategori

Köp och byt ut din OnePlus One Laddkontakt själv!

Laddkontakt är den del som tar hand om laddningen och synkningen med sladd till dator eller t.ex. bilen, strular den så är det ett tecken att du behöver köpa en ny. Får du ingen reaktion från din OnePlus One när du stoppar in sladden så är det ett tydligt tecken att något är fel med Laddkontakten. Som tur är så är Laddkontakten faktiskt en enkel del att reparera. Med en enkel steg för steg videoguide som visar noga hur man ska göra, och en lugn hand så kommer det inte vara några svårigheter för dig att byta reservdelar.

Köp OnePlus One laddkontakt hos oss innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi den samma dag, annars nästkommande vardag. Vi ser fram emot din beställning!

Vårt sortiment växer för varje dag.

Vi har flera reservdelar och tillbehör till din OnePlus One samt till många andra märken/modeller. Vill du byta ut flera delar tillsammans med din OnePlus One Laddkontakt? Då är det väldigt bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, ingen vill åka på dubbelfrakten trots allt! Som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till kunskap om mobilreparation och tillbehör. Något vi har lärt oss är att det inte är direkt struligt att reparera en telefon. Du är även välkommen att besöka våra butiker som finns runt om i landet. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Det är helt upp till dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.