OnePlus One Frontkamera

119.00kr

BESKRIVNING

Har din OnePlus problem med suddiga bilder när du använder framkameran eller så blir Facetime alltid mörk, då kan det enkelt fixas. Byt ut OnePlus One Frontkamera!

OnePlus One Frontkamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OPO-FK Kategori

Lägg en beställning på en OnePlus One Frontkamera!

Om din OnePlus One Frontkamera behöver en reparation, så behöver du inte leta längre! Bra tecken när man behöver byta frontkameran är om bilderna blir suddiga, fokuset kanske strular eller så blir skärmen blir svart när du använder dig av selfiekameran. Frontkameran kan tyvärr skadas vid ett fall, hårt som mjukt eller med lätt slag. Men som turen vill ha det så är OnePlus One Frontkamera faktiskt väldigt enkel att repareras ut med hjälp av guider och en stadig hand. Låt inte dina minnen förstöras med dåliga bilder, var redo att ta klara bilder nästa gång det behövs.

Lägg din order innan 15:00 på en vardag så skickar vi frontkameran samma dag, annars nästkommande vardag! Vi ser fram emot ditt köp!

Kan man byta ut övriga delar lika smidigt?

Ja, om man kan byta ut en mobildel så kan man i stort sätt byta ut alla delar, vissa kräver vissa delar mer fokus än andra och kanske andra verktyg, men det är oftast inga svårigheter. Passa på och byt ut alla dina trasiga OnePlus One delar. Exempelvis byta ut OnePlus One laddkontakten eller batteriet så är det bra att beställa dessa delar nu tillsammans. Med “Sveriges största reparationskedja” som titel så borde vi vara din första tanke. Det är inte speciellt krångligt när man byter mobildelar. Med guider som hjälp så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Du kan du även komma in till oss i butik för att låta oss reparera din telefon. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något gömt fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.