OnePlus One Baksida Svart

599.00kr

BESKRIVNING

Äntligen bestämt dig för att byta din baksida? Vill du få tillbaka känslan som den hade när den var ny? Byt ut din OnePlus One Baksida och ge din telefon ett nytt utseende!

OnePlus One Baksida Svart

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OPO-Bak-S Kategori

Köp OnePlus One Baksida Svart och byt själv i hemmet!

Det finns många orsaker till varför din baksida kan ha fått en spricka, du kan ha tappat den eller bara lagt en tyngt på den så den har spruckit. Även en liten spricka är farlig, men skadan kan lätt bli värre! Tänk dig en spricka på is, fortsätter du gå på isen och lägger vikt på isen så kommer sprickorna sprida sig och tillslut så kommer isen att ge med sig. Passa på och byt innan skadan blir ännu värre, och som ett stort fint bonus så kommer baksidan att se och kännas precis som när du köpte den! Köp en idag. OnePlus One Baksida köper du direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.

Köp med allt du behöver för att få en fungerande telefon igen.

Ett batteri kan väldigt enkelt bli kasst då den blir sämre med tiden. Vill du passa på och köpa med ett till din OnePlus One Baksida Svart så att du är redo när ditt batteri blir dåligt? Beställ ett nu, så får du allt på en order, så slipper du dubbelfrakten! Med vår titel som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte speciellt krångligt när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du är även välkommen in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.