OnePlus 8 Pro Skärm Svart

4,299.00kr

BESKRIVNING

Har din OnePlus 8 Pro Skärm Svart blivit sprucken helt och hållet? FixMyPhone finns alltid här för dig oavsett skadan! Beställ en ny reservdel hos Fix My Phone redan idag!

OnePlus 8 Pro Skärm Svart

Billig och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP8P-S-B Kategori

Byt ut din OnePlus 8 Pro Skärm Svart hemma!

Fått en jobbig spricka på din OnePlus 8 Pro Skärm Svart? Det är viktigt att tänka på att man inte behöver köpa en helt ny telefon ifall skärmen blir oanvändbar, det är mycket billigare att bara köpa en helt skärm. Sprickan kan även sprida sig och förstöra andra delar på din mobil. OnePlus 8 Pro Skärm Svart köper du enkelt här på webben hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.

Lägg en beställning innan 15:00 på en vardag, då skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag.

Har ditt batteri blivit dåligt? Då kan det vara värt att byta ut den samtidigt.

Ifall jag säger “du måste ladda mer än en gång om dagen” eller “kommer batteriet under 50% så blir du orolig”, känner du då igen dig? Om du känner igen dig så är det nog bäst att även köpa med ett batteri till din OnePlus 8 Pro. Med titeln som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara din första tanke när det kommer till telefonreparationer och tillbehör. Det är inte särskilt avancerat när man byter reservdelar, speciellt till OnePlus telefoner. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Du har även möjlighet att komma in till oss i butik ifall du vill låta våra experter utföra jobbet åt dig. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad är det du känner dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Beställ dina OnePlus 8 Pro reservdelar nu idag.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.