OnePlus 7T Baksida Silver

789.00kr

BESKRIVNING

Fått en jobbig spricka på din telefon? Vill du att den ska se ny ut igen? Byt ut din  OnePlus 7T Baksida!

OnePlus 7T Baksida Silver

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP7T-Bak-S Kategori

Byt ut din OnePlus 7T Baksida Silver själv hemma i lugn och ro!

En spricka på sin Oneplus baksida kan hända enkelt om man inte är försiktig, har du kanske lagt lite för mycket tyngd på mobilens baksida? Tappat den på golvet? Det kan finnas många anledningar. Det kan verka som att det inte är någon fara med en baksida som har blivit sprucken, men tänk att skadan kan enkelt och snabbt bli mycket värre! Tänk dig en spricka på is, fortsätter du gå på isen och lägger tyngd på den så kommer sprickorna sprida sig och tillslut så kommer isen att spricka. Byt ut din baksida nu innan det blir värre, och som ett stort bonus så kommer baksidan att se och kännas som när du köpte den! Köp en ny idag. OnePlus 7T Baksida Silver köper du enklast direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.
Lägg en order innan kl 15 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag. Vi ser fram emot ditt besök.

Passa på och byt ut övriga delar eller bara köp till tillbehör?

Ett batteri blir snabbt gammalt. Vill du passa på och köpa med ett till din OnePlus 7T Baksida Silver så du är redo när batteriet blir för kasst? Beställ ett nu så du får alla delar på samma order och slipp dubbelfrakten! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när du behöver hjälp inom mobilreparation. Det är inte så krångligt när man byter teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så är du även välkommen in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.