OnePlus 7 Pro Batteri

299.00kr

BESKRIVNING

Man ska aldrig känna sig osäker och nojjig när det kommer till ditt batteri, ett batteri ska hålla en dag!

OnePlus 7 Pro Batteri

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer IP7P-Bat Kategorier ,

Byt ut ditt OnePlus 7 Pro Batteri!

Upplever du att ditt OnePlus 7 Pro batteri har blivit långsamt? Du måste kanske ladda den fler än en gång per dag? Ett batteri ska enkelt hålla en hel dag, kan inte din göra det så betyder det att det är dags att byta ut ditt batteri. Du kan föreställa dig batterier som människor, dom blir äldre och långsammare. Oftast så håller ett batteri ett år, har man tagit väl hand om den så kan den hålla två år. Ge din mobil ett nytt liv och beställ ett nytt OnePlus 7 Pro batteri.

Fler delar till OnePlus 7 Pro?

Behöver du byta ut flera dela till din OnePlus 7 Pro Batteri? Passa på då och beställ dom tillsammans! Exempelvis byta ut ditt laddkort eller batteri så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, så slipper man dubbelfrakten. Med titeln som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara din första tanke när det kommer till mobilreparation. Det är inte direkt struligt när man byter teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga din OnePlus 7 Pro Batteri själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.