OnePlus 7 Laddkontakt

119.00kr

BESKRIVNING

Problem med laddning och synkning kan enkelt lösas, behöver bara ett nytt laddkontakt. Köp en ny laddkontakt till din OnePlus 7!

OnePlus 7 Laddkontakt

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP7-LK Kategori

Köp och byt ut din OnePlus 7 Laddkontakt själv!

Det är laddkontakten som sköter allt med laddning och synkning med data via sladd. Får du ingen reaktion från din OnePlus 7 när du stoppar in sladden brukar det vara laddkontakten som är skurken. Som tur är så är Laddkontakten en enkel del att reparera. Med en enkel videoguide som visar steg för steg hur man gör, och en stadig hand så kommer det inte vara några svårigheter för dig att byta reservdelar.

Köp OnePlus 7 laddkontakt hos oss innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi den samma dag, annars nästkommande vardag. Vi ser fram emot din beställning!

Hittar du inte det du vill, så kan du bara kontakta oss.

Vi har flera reservdelar och tillbehör till din OnePlus 7 samt till alla övriga märken/modeller. Vill du byta ut flera delar tillsammans med din OnePlus 7 Laddkontakt? Då är det väldigt bra att beställa dessa reservdelar som en beställning, ingen vill åka på dubbelfrakten! Som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till kunskap om mobilreparation och teknikdelar. Något vi vet efter många års av erfarenhet är att det inte är direkt struligt att reparera en OnePlus. Du är även hjärtligt välkommen att besöka våra butiker som finns runt om i landet. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Det är helt upp till dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.