OnePlus 7 Frontkamera

249.00kr

BESKRIVNING

En frontkamera är viktigt för så många saker, även om du inte är någon som tar många kort och selfies så kan du vill kunna använda dig av facetime. Beställ en OnePlus 7 Frontkamera!

OnePlus 7 Frontkamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP7-FK Kategori

Lägg en beställning på en OnePlus 7 Frontkamera!

Om din OnePlus 7 Frontkamera behöver en reparation, så behöver du inte leta längre! Bra tecken när man behöver ett byte av frontkameran är om bilderna är oklara, fokuset kanske krånglar eller så blir skärmen blir helt svart när du använder dig av selfiekameran. Frontkameran kan tyvärr skadas vid ett fall eller med ett lätt slag. Men som turen vill ha det så är OnePlus 7 Frontkamera faktiskt väldigt enkel att repareras ut med hjälp av guider och en stadig hand. Låt inte dina minnen förstöras med dåliga bilder, var redo att ta klara bilder nästa gång det behövs. Du kanske inte tar många kort men FaceTime funktionen kan vara väldigt bra att ha.

Lägg din order innan 15:00 på en vardag så skickar vi frontkameran samma dag, annars nästkommande vardag! Vi ser fram emot ditt köp!

Den del du behöver till din mobil, den erbjuder vi!

Vi erbjuder alla delar till din mobil som finns att köpa, vårt lager växer varje dag men råkar din del inte finnas så är det bara att kontakta oss så kollar vi in det. Passa på och byt ut alla dina trasiga OnePlus 7 delar. Som att byta ut OnePlus 7 laddkontakten eller batteriet så är det bra att beställa dessa delar tillsammans. Med “Sveriges största reparationskedja” som titel så borde vi vara din första och enda tanke, efter många år i branschen så har vi oslagbar kunskap inom mobilreparation. Med guider som hjälp så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Du kan du även komma in till oss i butik för att låta oss reparera din telefon. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något gömt fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.