OnePlus 7 Batteri

229.00kr

BESKRIVNING

ifall ditt OnePlus 7 Batteri har blivit dåligt så kan du förlänga mobilens liv genom att köpa ett nytt batteri!

One Plus 7 Batteri

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP7-Bat Kategorier ,

Beställ och byt ut ditt OnePlus 7 Batteri helt själv i lugn och ro!

Märker du att ditt OnePlus 7 batteri tar längre tid att laddas upp men väldig snabb att dö ut? Det är inga konstigheter. Batterier blir sämre med tiden. Ett batteri ska hålla en dag, så enkelt är det, kan inte din OnePlus 7 göra det så tycker vi att det är dags att göra ett batteribyte. Batterier kan faktiskt jämföras lite med människor, dom blir äldre och ännu långsammare. Batterier håller normalt över ett år, är man flitig så kan den hålla två år. Ge mobilen ett nytt liv och beställ ett nytt OnePlus 7 Batteri.

Ute efter andra delar eller tillbehör till din telefon?

Om du skulle behöver reservdelar, teknikdelar eller tillbehör, så har vi gott om det i vårt lager! Passa på och lägg en order tillsammans med allt du behöver! Som att byta ut ditt OnePlus laddkortet eller kamera så är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, undvik dubbelfrakten. Med “Sveriges största reparationskedja” som vår titel så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation och tillbehör. Med bra guider så är de flesta reparationer inte alls komplicerade att göra. Du är även välkommen att besöka oss i butiken för reparation. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga ditt OnePlus 7 Batteri själv hemma eller lämna till våra duktiga experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.