OnePlus 6 Samtalshögtalare

89.00kr

BESKRIVNING

Ifall du upplever problem med ljudet när du pratar i telefonen så beror det oftast på Samtalshögtalaren, byt ut denna så blir problemet löst!

OnePlus 6 Samtalshögtalare

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av OnePlus 6 Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer OP6-Samtal Kategori

Byt Samtalshögtalare på din OnePlus 6 online!

Beställ samtalshögtalaren till din OnePlus 6 här hos oss! Fix My Phone har allting du behöver för att enkelt kunna utföra reparationen på egen hand. Du kan även lämna över det till någon av våra experter som finns i våra butiker runt om i Sverige. Finns vi inte i just din stad kan du alltid skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst som du hittar här på hemsidan. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör den andra personen under samtal (Ej högtalarfunktionen!) när du har mobilen mot örat. Det är ett tydligt tecken att samtalshögtalaren måste bytas ut ifall du inte kan höra den andra personen under samtal. Köp därför OnePlus 6 Samtalshögtalare hos oss idag så blir problemet enkelt löst!

Lägg en beställning innan kl 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag! Vi ser fram emot att ha dig som kund.

När borde jag byta ut samtalshögtalaren?

Ifall din samtalshögtalare slutat ge ifrån sig ljud så är det dags att byta! Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg som en reparation behöver. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till OnePlus 6 enkelt själv.

Byt ut flera delar samtidigt!

Har du andra delar i din OnePlus som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Köp med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, genomsyras av hög kvalité. Vi har produkter med hög standard för alla typer av lagningar din OnePlus 6 behöver. Glöm inte att köpa till skydd till din OnePlus 6 såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.