OnePlus 6 Kameralins

69.00kr

BESKRIVNING

Vill du ha samma kvalité som du hade när OnePlus 6 var ny?
Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen. eller andra skador.
Då finns det bara en sak man kan göra, byta ut Kameralinsen på din OnePlus 6!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av OnePlus 6 Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer OP6-KL Kategori

Reparera Kameralinsen på din OnePlus 6 Kameralins!

Vi har alltid kameralinser till dig här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg som behövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, för den vanliga människan i alla fall? Har kameralinsen spruckit? Om du tar för lång tid på dig så kan skadan sprida sig och påverka andra delar, som hela kameran. Köp OnePlus 6 Kameralins så löser du allt strul med bilderna. Upplev känslan att få vackra bilder med din OnePlus 6 Kameralins igen!

Ska hela kameran bytas ut?

Är det bara linsen som har en spricka men ingen skada skedd på hela kameran? Då behöver du bara byta ut linsen. Som bonus blir det billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder, skador kan spridas!Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du hos oss.Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Vill du få den lagad av experter så kan du lämna in den till våra butiker runt om landet.

Passa på och byt ut fler delar?

Oavsett vilka delar du vill köpa till din OnePlus 6 Kameralins så har vi dom till dig, små som bottenskruvar och större som laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem.Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till OnePlus 6 direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone finns det endast produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din Xcover Pro. Köp med mobiltillbehör som skyddar din OnePlus 6 som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.