OnePlus 5 Kamera

149.00kr

BESKRIVNING

Dags att få ordning på din kamera? Trött på oklara bilder? Köp en ny kamera till din OnePlus 5 idag!

OnePlus 5 kamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP5-BK Kategorier ,

Köp OnePlus 5 kamera och byt ut den själv hemma i lugn och ro!

Kom ihåg att om din mobil går sönder så är det inte värt att köpa en ny telefon, det är både mycket billigare och bättre för miljön ifall du bara byter ut delen själv. Köp en ny OnePlus 5 Kamera reservdel här på vår webbshop! Kameran är för många den viktigaste funktionen på sin mobil, den används i stort sätt varje dag. Till semesterfoton, Bröllopsbilder, familjeträffar eller kanske bara fota maten för sociala medier. Vänta inte länge med att byta ut kameran. Ifall den är trasig men fortfarande fungerar, så kan den tillslut sluta fungera helt när som helst. Man använder kameran till så mycket och den är en viktig del för att kunna föreviga minnen. Köp en ny kameradel till din OnePlus idag.

OnePlus 5 kamera köper du lättast direkt på webben här hos oss. Kom även ihåg att köpa verktygen hos oss som behövs för reparation ifall dom saknas.

Finns det fler delar som kan behövas?

Behöver du byta flera delar än bara din OnePlus 5 Kamera? Slösa inte tid och pengar, ta tillfället i akt och byt ut dom med samtidigt! Ta en titt om det är något mer du skulle behöva till din mobil. Exempelvis om du behöver byta ut ditt laddkort eller skärm så är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order. Med titeln som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Om det är något vi har lärt oss så är det att det inte är så avancerat när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra, så länge du inte är för stressad och har en stadig hand. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad är det di känner dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Köp dina OnePlus 7T Pro reservdelar hos Fix My Phone!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.